Räätälöityjä matkoja

Olemme järjestäneet viini- ja ruokamatkoja vuodesta 2006 Euroopan eri viinialueille. Matkat tehdään pienissä ryhmissä ja suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaan. Järjestämme myös matkoja joille kaikki kiinnostuneet voivat ilmoittautua. Osa matkoista toteutetaan yhteistyökumppaneidemme BKWinen ja Uniquetourin kanssa, Oliveten omien matkojen vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii matkatoimisto Kokkolan Matka-Team.

Matkoillamme asiakkailla on täysihoito, oma minibussi, kuljettaja ja suomenkielinen matkanjohtaja joka tulkkaa tarvittaessa viinitilavierailut, ratsastusretket ja kaiken tarpeellisen suomeksi. Autamme lentojen järjestämisessä tarvittaessa.

Viinimatkat


Olemme tehneet viinimatkoja Euroopan viinialueille vuodesta 2006. Meillä on erinomaiset kontaktit viininviljelijöihin, vieraillemme mielenkiintoisilla tiloilla joilla viljelijät itse kertovat tilastaan ja tarinansa viinin parissa. Toki matkaan sisältyy aina joitain kuuluisempia tiloja. Nautimme lounaat joko viininviljelijän luona tai kylien paikallisissa ravintoloissa. Olivette on erikoistunut Ranskaan suuntautuviin matkoihin mutta järjestämme mielellämme matkoja kaikkialle Eurooppaan, yhteistyökumppaneidemme kautta myös muualle maailmaan.

Ratsastusmatkat


Järjestämme matkoja lähinnä Lounais-Ranskaan Bordeaux’n viinialueelle. Tarjoamme asiakkaillemme hyvin suunnitellun ja laadukkaan elämyksen. Meillä on majoitusvaihtoehtoja erilaisiin toiveisiin, aina korkeatasoisesta linnamajoituksesta omaan, ryhmällesi varattuun taloon tai pieniä perhehotelleja. Nautimme yhdessä herkulliset lounaat ja illalliset, päivät koostuvat ratsastamisesta ja viinitilavierailuista. Ratsastamme joko Dordognessa lähellä Saint Emilionia tai Atlantin rannalla ja Médocin viinialueella.

Yhteistyökumppaneina ovat ranskalaiset ratsastuksen ammattilaiset jotka ovat erikoistuneet vaellusratsastukseen. Järjestämme myös valmennusmatkoja englantilaisten Jackie ja Johnny Harrisin luokse, heidän tallinsa sijaitsee lähellä Saint Emilionin viinialuetta. Molemmilla on yli 30 vuoden valmennuskokemus, lisäksi Johnny Harris on British Show Jumping Associationin hyväksymä valmentaja ja kilpaillut kansainvälisillä esteradoilla. Hän valmentaa edelleen myös Iso-Britanniassa ja myös Ruotsissa. Matkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka ratsastaa myös ryhmän mukana.

Voimme räätälöidä matkan sisällön ja ajankohdan vastaamaan ryhmänne tarpeita tarjoamalla erilaisia majoitusvaihtoehtoja, matkaohjelmaa tai matkan kestoa. Esimerkiksi valmennusta kaipaavalle ryhmälle voimme varata oman talon, asutaan tutussa seurassa välillä rentotuen uima-altaalla, luultavasti hevosaiheisten keskustelujen parissa. Tähänkin majoitusvaihtoehtoon järjestämme toiveidenne mukaiset ruokailut.

Yhteistyökumppanit


BKWine
Uniquetour
Matka-Team