Räätälöityjä matkoja

Olemme järjestäneet viini- ja ruokamatkoja vuodesta 2006 Euroopan eri viinialueille. Matkat tehdään pienissä ryhmissä ja suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaan. Yhteistyökumppanina matkojen toteuttamisessa toimii Unique Wine Tours.

Viinimatkat


Meillä on erinomaiset kontaktit viininviljelijöihin, vieraillemme mielenkiintoisilla tiloilla joilla viljelijät itse kertovat tilastaan ja tarinansa viinin parissa. Toki matkaan sisältyy aina joitain kuuluisempia tiloja. Nautimme lounaat joko viininviljelijän luona tai kylien paikallisissa ravintoloissa. Olivette on erikoistunut Ranskaan suuntautuviin matkoihin, erityisesti Bordeaux ja Alsace ovat sydäntä lähellä.Järjestämme matkoja kaikkialle Eurooppaan, yhteistyökumppaneidemme kautta myös kaukomaihin.

Ratsastusmatkat


Kauttamme saat ryhmällesi räätälöidyn ratsastusvaelluksen Atlantin rannikolle ja Bordeaux’n viinialueelle. Voimme järjestää paikkoja myös kansainvälisiin ryhmiin. Ryhmämatkalla on mukana suomalainen matkanjohtaja.

Yhteistyökumppaneina ovat ranskalaiset ratsastuksen ammattilaiset jotka ovat erikoistuneet vaellusratsastukseen.

Matkat hevosten ystäville


Ranska on myös hevosten,hevosurheilun ja jalostuksen suurmaa. Järjestämme vierailuja kasvattajille, kilpatalleille, siittoloihin, kilpailuin ja muihin hevoskohteisiin. Useat alueet Ranskassa, Normandia ennenkaikkea, panostavat hevostalouden kehittämiseen. Matkakohteinamme ovat Bordeaux ja Normandia.

Yhteistyökumppanit


Unique Wine Tour